Magunkról

A ChipCAD Elektronikai Disztribúció Kft. elektronikai alkatrészek és fejlesztőeszközök magyar disztribútora, közvetlen műszaki és kereskedelmi kapcsolatot biztosít gyártók és felhasználók között. Célja a magyar elektronikai ipar és oktatás szolgálata, partnerei versenyképességének elősegítése, innovatív megoldások keresése és azok hazai terjesztése. A ChipCAD Kft. egyedülálló a magas szintű tervezési támogatásban, ami megalapozza a hosszú távú partneri kapcsolatát.

A ChipCAD Elektronikai Disztribúció Kft. 1996-ban a HUMANsoft Kft-ben 1991 és 1996 között működő alkatrész és fejlesztőeszköz disztribúciós üzletágból.
Az eltelt évek alatt a ChipCAD Kft. bizonyította a kezdeti célkitűzés helyességét, és napjainkra 14 fővel a legnagyobb elektronikai disztribútorok egyikévé vált Magyarországon.
Egyik legfontosabb célunk a folyamatos műszaki és kereskedelmi háttér biztosítása a felhasználók számára. A világszínvonalú, kipróbált és tesztelt termékek forgalmazása garantálja a műszaki minőséget. A ChipCAD Kft. 2001 óta rendelkezik ISO 9001:2000 minősítéssel.
Képzett szakemberek látják el a műszaki tanácsadást és betanítást. A beszállítók gondos kiválasztása, elektronikus logisztika és helyi raktár teszi lehetővé a biztos és folyamatos alkatrészellátást.
A ChipCAD Kft. fejlődésének további fenntartására új stratégiai irányokat tűztünk ki. Felismertük, hogy az iparágunkban mindennel nem tudunk hatékonyan foglalkozni, és emiatt öt termékcsoportot alakítottunk ki, amelyekben kiemelt műszaki és kereskedelmi támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Mikrovezérlők, programozható logikai áramkörök és interfészek
Vezeték nélküli megoldások
Analóg áramkörök
LCD, LED, powerLED kijelzők
Fejlesztőeszközök

A hazai műszaki ismeretterjesztést saját oktatások szervezésével, magyar szakirodalommal, elektronikus információval és az oktatási intézmények támogatásával segíti a ChipCAD Kft.

 Elérhetőségeink:    Koordinátáink GPS felhasználóknak:
 ChipCAD Elektronikai Disztribúció Kft.
 cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. (IX. kerület)
 postacím:
1535 Budapest Pf. 706.
 tel: 231-7000 fax: 231-7011
 email:
info@chipcad.hu
   Szélesség: N o
 Hosszúság: E o
 
 Hírlevél    Irodánk nyitva tartása:
 Jelentkezzen fel hírlevelünkre vagy
 elektronikai témájú fórumunkra!
   Hétfőtől Péntekig: 9-17h
 Szombat, Vasárnap: zárva
 


címünk: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
(Lurdy ház - Mester utcai bejárat)