Mit válasszak? Microchip-Atmel alkatrészkiválasztás kényelmesen

 

A termékkiválasztást segítő Microchip Advanced Product Selector (MAPS) már tartalmazza a Microchip Atmel alkatrészeit is. A program parametrikus keresési szolgáltatásának köszönhetően pillanatok alatt kiválaszthatók az egyéni igényeknek legjobban megfelelő Microchip Atmel mikrovezérlők, analóg és memória áramkörök.
 
Pár példa a mikrovezérlők esetében használható szűrőfeltételek közül: program-, adat- és EEPROM memória mérete, I/O lábak száma, maximális órajel, belső oszcillátor sebessége, időzítők felbontása és száma, A/D konverterek felbontása és csatornaszáma, UART, CAN, USB, SPI, és I2C perifériák száma. A feltételeknél megadhatók alsó és felső határok, ill. azok kombinációi. A kiválasztott eszközök fő paraméterei azonnal megtekinthetők, de egy kattintással a teljes adatlap is megtekinthető az internetről. Több eszköz esetén a fő paraméterek egymás mellett is megjeleníthetők a részletesebb összehasonlítás segítendő, és akár Excel fájlformátumban exportálható is.
 
A technikai paraméterek mellett a kapcsolódó fejlesztőrendszerek, egyéb technikai dokumentációk és mintaalkalmazások  is lekérhető. Az analóg termékek esetében lehetőség van keresztreferenciás keresésre, mely más gyártók termékeinek kiváltását segíti.
 
Az eszközadatbázist a megjelenő új eszközökkel folyamatosan frissíti a cég. 
 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.