Microchip

A Microchip Technology Inc. a mikrovezérlők, az analóg, az FPGA logikai eszközök, a vezeték és vezetéknélküli adatkapcsolati eszközök és az energiagazdálkodási félvezető alkatrészek világvezető gyártója és szállítója. A Microchip egyszerűen használható fejlesztőeszközei és átfogó termékportfóliója lehetővé teszi az optimális rendszertervezést, melyek csökkentik a rendszerköltséget és a piacra kerülési időt. Megoldást nyújtanak a konzumer, az ipari, autóipar, légipar, űrkutatási, kommunikációs és számítástechnikai piacokon.
 
honlap: http://www.microchip.com
www.chipcad.hu/microchip

   
   

Digilent

Xilinx programozható logikai áramköröket támogató fejlesztő panelek, JTAG letöltők, kiegészítők.
 
honlap: http://www.digilentinc.com
   
   

Embit

A  2004-ben alapított olasz EMBIT a vezetéknélküli beágyazott rendszerek  szakértője. A cég ISM rádiósávokon működő LoRa és ZigBee modulokat  és ezekre épülő rádiósrendszereket készít. Az EMBIT a Microchip partnereként a világ legkisebb, LR1276S típusú LoRa modulját fejlesztette ki és 2019 júliusában megkezdte a sorozatgyártását.
 
honlap: http://www.embit.eu/
   
   

Gemalto (Cinterion)

Ipari GSM, GPRS, HSDPA modulok és terminálok. (Korábban Cinterion ill. Siemens ipari modulok és terminálok)
 
honlap: http://www.gemalto.com/m2m
   
   

Gas Sensing Solutions

Kis méretű, alacsony fogyasztású, nagy gyorsaságú precíziós CO2 érzékelők rengeteg alkalmazáshoz. Alacsony fogyasztás és a gyors beállási idő miatt ideális telepes IoT alkalmazásokhoz.
 
honlap: https://www.gassensing.co.uk/
   
   

Globalsat

GPS készülékek (RS232, USB, BlueTooth)
 
honlap: https://www.globalsat.com.tw/
   
   

HONGFA

Miniatűr jelrelék, ipari és gépjárműipari alkalmazásra használható erősáramú relék sokasága a Hongfa kínálatában.
 
honlap: http://www.hongfa.com
www.chipcad.hu/hongfa

   
   

HopeRF

1GHz alatti ISM sávos adóvevő modulok, RF alkatrészek, nyomásérzékelők, páratartalom érzékelők
 
honlap: http://www.hoperf.com
   
   

IQRF

Programozható, intelligens RF adó-vevő áramkörök. Az modulon lévő PIC mikrovezérlőbe előre beégetett IQRF operációs rendszer számos API-val támogatja a fontosabb kommunikációs perifériák kezelését valamint a különböző hálózati topológiák megvalósítását (pont-pont, csillag, pont-multipont, kiterjesztett csillag, fa, mesh..). A saját alkalmazást az operációs rendszer mellé lehet betölteni egy egyszerű kis programozó modullal.
 
honlap: http://www.iqrf.com
   
   

AcSiP, Advanced Communication System In Package

A tajvani AcSiP a 2009-es alapítása óta a SiP (System in Package) félvezetőszerelési technológiára alapozva számos vezetéknélküli technológiát (Bluetooth, WiFi, GPS, LoRa) integrál össze azért, hogy a felhasználói számára helytakarékos IoT termékek előállítását tegye lehetővé.

honlap: http://www.acsip.com.tw

   
   

Kerlink Group

A Kerlink Group teljes IoT megoldást biztosít távközlési operátorok, üzleti vállalkozások és hatóságok számára. Kulcsrakész szolgáltatást nyújt hálózattervezők, építők és üzemeltetők számára, ezzel teszi teljessé a saját gyártású berendezéseit. Járulékos szolgáltatásai felölelik a geolokáció, a távoli eszközmenedzsment és az alacsonyfogyasztású referencia IoT alkalmazások területeit, amikkel felgyorsítják az ügyfeleik IoT alkalmazásainak a piacra kerülését. Százezernél is több Kerlink eszköz üzemel több, mint 69 országban. A cég az Euronext Growth Paris értéktőzsdén van 2016 májusa óta.
Twitter @kerlink_news
http://www.kerlink.fr/en/ 
   
   

LORIOT

A LORIOT hálózati szoftvere és felhőalapú kiszolgáló szolgáltatása jól skálázható megoldást nyújt a LoRaWAN szolgáltatást bérlő és a privát LoRaWAN szolgáltatást nyújtó cégeknek egyaránt.
 
honlap: https://www.loriot.io/
   
   

MikroElektronika

A mikroElektronika, mint a Microchip hivatalos projektpartnere, számos mikrokontroller-gyártó cég műszaki megoldásaihoz készít fejlesztőeszközöket és elektronikai kiegészítőket. A cég kínálatában megtalálhatók a legnépszerűbb mikrovezérlő családokhoz (PIC, AVR, ARM, 8051) C, Basic és Pascal fordítóprogramok is. Gazdagon felszerelt fejlesztőeszközei nagy elismerésnek örvendenek a professzionális és hobbi felhasználók között egyaránt.
 
honlap:  http://www.mikroe.com
www.chipcad.hu/mikroe

   
   

Monolithic Power Systems

Analóg integrált áramkörök számítógép, PDA, monitor, Audió, távközlési alkalmazásokhoz. D osztályú erősítők, DC-DC konverterek, LED meghajtók...
 
honlap: http://www.monolithicpower.com
   
   

Nuvoton

ARM7, ARM9 és 8051 alapú NuMicro mikrovezérlők, analóg és digitális ISD hangtároló chipek, Telcom áramkörök, Codec-ek
 
honlap: http://www.nuvoton.com
   
   

Parallax

Basic bélyeg áramkörök, perifériák
 
honlap: http://www.parallax.com
   
   

Quectel

Ipari GSM/GPRS, és GPS modulok
 
honlap: http://www.quectel.com
   
   

Raystar Optronics

Grafikus és karakteres LCD és OLED kijelzők, modulok
 
honlap: http://raystar-optronics.com
   
   

Ricoh

Valós idejű óra IC-k, reset áramkörök, feszültség figyelők, stabilizátorok, DC/DC konverterek
 
honlap: http://www.e-devices.ricoh.co.jp/en/
   
   

Saleae

Saleae logikai analizátorok digitális és analóg csatornákkal. Kezelőszoftver Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszerekhez, automatikus protokoll dekódolással (SPI, I2C, serial, 1-Wire, CAN, UNI/O, I2S/PCM, MP Mode, Manchester, Modbus, DMX-512, Parallel, JTAG, LIN, Atmel SWI, MDIO, SWD, LCD HD44780, BiSS C, HDLC, HDMI CEC, PS/2, USB 1.1, Midi). Script támogatás automatizált mérésekhez és SDK az egyedi protokoll analizátor plugin-ek létrehozásához.
 
honlap: http://www.saleae.com
   
   

SchmartBoard

Prototípuspanelek és kiegészítők
 
honlap: http://www.schmartboard.com
   
   

SignalQuest

Speciális rezgés-, dőlés- és gyorsulásérzékelők
 
honlap: http://www.signalquest.com
   
   

Silicon Microstructures

A Silicon Microstructures Inc. (SMi) egy első osztályú félvezető szenzorfejlesztő és gyártó vállalat, termékeik MEMS alapú nyomásmérő szenzorok autóipari, orvosi és ipari alkalmazásokhoz. Fejlesztenek egyedi alkalmazásokhoz, akár ultra alacsony nyomástartományra is, rendkívül kis méret mellett. A szenzorok tokozásaik között megtalálható az SOIC8, SOIC16 felületszerelt kialakítások, de elérhető robosztus kerámia DIP tokban is acél csőkivezetéssel. Termékeik széles nyomástartományt lefednek, megtalálhatóak közöttük egészen 0,05 PSI-től (4 mbar) egészen 100 PSI- ig (7 bar) akár analóg, akár digitális kimenettel. Különböző szintű integrálhatósági szinttel rendelkezhetnek az alkatrészek a kompenzálatlan kimenettől egészen a hőmérséklet és jel kompenzált típusokig.
 
honlap: http://www.si-micro.com/
   
   

Winbond

SPI Flash memóriák, SRAM-ok, sztenderd és speciális DRAM-ok
 
honlap: http://www.winbond.com
   
 
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.